Vacature voeger

Test nu of onze vacature Voeger jou past (max. 2 min.)

Als Voeger bij B&E Gevelonderhoud word je een ster in het renoveren en restaureren van gevels. Je komt te werken in een jong team met een laagdrempelige no-nonsens-cultuur. Iedereen binnen B&E Gevelonderhoud kent zijn verantwoordelijkheden en samen zetten we onze schouders onder de uitdagingen die op ons pad komen.

Waarom werken bij B&E Gevelonderhoud?
• Je verdient een prima salaris
• Je werkt met fijne collega’s in een professioneel team
• De deur van de directie staat altijd open
• Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid als je dat wilt en aankunt

(Max. 2 minuten werk )
Start test
B&e BEDRIJVEN

Bennie, eigenaar

“Onze medewerkers kunnen altijd bij ons aankloppen, wat er ook is. Er wordt ook veel onderling besproken en opgelost. Communicatie is heel belangrijk, alleen dan kunnen we de wereld aan als bedrijf.”
Vacatures

Verhaal van Tobias

2,5 jaar geleden kwam ik bij B&E Bedrijven werken als glazenwasser. Ik begon letterlijk onderaan de ladder, zonder ervaring. Ik werd gekoppeld aan een ervaren kracht. Met de juiste controles en handvatten kon ik binnen negen maanden zelfstandig werken. Voor een groot gedeelte draait het ook om je gezonde verstand gebruiken en met je handen willen werken.

Na een paar maanden kreeg ik zelf de verantwoordelijkheid over een nieuwe collega. Dat vind ik nog steeds een mooie uitdaging: een ander mijn passie voor reiniging laten zien. Inmiddels heb ik ook andere taken binnen B&E, zoals het bestrijden van ongedierte en het reinigen van objecten als gevels en daken.

Het werk is prachtig, we werken altijd buiten. Weer of geen weer. Daar moet je tegen kunnen. Voor mij is dat geen enkel probleem. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden en ik werk in een leuk team waarin we elkaar versterken. Ik heb het naar mijn zin en denk nog lang niet aan stoppen!

Oxygen Icon Box

Met collega's waar je op kunt bouwen kan het werk alleen maar beter en leuker worden.

Oxygen Icon Box

Met elkaar bouwen we aan een duurzame en schonere wereld.

Oxygen Icon Box

Onderling vertrouwen en respect op de werkvloer zorgt voor de juiste werksfeer.

             
Ontwerp en realisatie:
Wigman van Dijk
usersleafcrossmenu